Yvette Luikinga

Yvette kan alles

Mag ik ook een bruine buik??

Een reactie plaatsen

Ik ben lekker op vakantie en lig lui, met een gin tonic naast me, na een opfrisser in het zwembad, op te drogen in de zon. 

In bikini. 

Gisteren las ik de kop van een artikel waarin de vraag gesteld werd tot welke leeftijd en tot welk gewicht je nog een bikini kunt dragen. Say what? 

Ik krijg jeuk van dit soort artikelen. Vrouwen moeten juist meer zelfvertrouwen krijgen om wie ze zijn en niet veroordeeld worden om jaren en pondjes (of ponden). 

Naast mij zit een, overigens zeer aardige, heer. Mijn leeftijd of iets daarom heen. En behoorlijk aan de maat. Hij draagt een zwemshort en niemand heeft zich ooit afgevraagd of dat wel mag, met zijn leeftijd en zijn gewicht. En waarom ook?

Ik ben 52 en echt wel wat pondjes te zwaar. Mijn buik is niet strak en zelfs als ik mijn buik inhoud, hangt er nog steeds een rolletje over mijn bikini broekje.

Heb je daar een probleem mee? Dan kijk je maar lekker niet. Want ik wil ook gewoon een bruine buik! 

Auteur: YvetteLuikinga

Overtuigd economisch zelfstandig rolmodel. Heeft afscheid genomen van de IT-Telecom wereld, heeft nu een coaching praktijk en een Kookstudio. Probeert 2 pubers klaar te maken voor de boze grote wereld, deed dit eerst met parttime huisman, daarna een tijd alleen en vervolgens met nieuwe carrière man. Denkt dat ze alles kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s